Initial ,am vrut sa iasa crete ,asa cum le-am pus cu posul :)))) insa la copt si-au schimbat forma .
Gustul insa este extraordinar , se topesc in gura pur si simplu .
Aveam 3 galbenusuri si zic ,ce-o iesi o iesi :))
Si a iesit ce vedeti 🙂
Parca-l vad pe tata care a ramas intr-un fel uimit si descurajat cand a vazut ca
rozetele mele s-au indreptat .
In mod normal ,nu le-as fi pus pe blog ,insa sunt fursecurile care-mi vor aminti
intotdeauna de tata 🙂 ,care este zilnic langa mine si ramane uimit de ceea ce fac .
3 galbenusuri
un varf cutit de sare
1 lingurita praf de copt
un varf cutit bicarbonat
1 zahar vanilat
o lingurita esenta de lamaie
5 linguri zahar pudra
9 linguri faina
100 gr unt
Am frecat galbenusurile cu sarea ,zaharul pudra si zaharul vanilat .
Apoi am adaugat untul ,pe care in prealabil l-am topit cateva secunde la microunde .
Dupa aceea am pus faina ,praful de copt si bicarbonatul .
Am omogenizat iar compozitia rezultata am pus-o intr-un pos 🙂
Ideea era sa iasa asa cum le-am pus , insa cred ca faina nu a fost suficienta ,
si daca puneam mai multa nu mai iesea din pos :)))
Am pus cu posul ,gramajoare de rozete pe hartia de copt in tava .
Tava am introdus-o in cuptor pentru 10 minute doar .
Parca-l vad pe tata care a ramas intr-un fel uimit si descurajat cand a vazut ca
rozetele mele s-au indreptat .
In mod normal ,nu le-as fi pus pe blog ,insa sunt fursecurile care-mi vor aminti
intotdeauna de tata 🙂 ,care este zilnic langa mine si ramane uimit de ceea ce fac .
Cred ca daca dublati cantitatea de faina ies niste fursecuri la fel de bune
pe care sa le puteti modela in mana .
Sarbatori fericite , si faceti reteta cu incredere !
Se poate inlocui untul cu margarina?
da,dar gustul nu mai este acelasi